Being Bingo

Bingo Rimér gjorde ikväll entré i sitt egna program på TV6, Being Bingo. Vi får i det programmet följa herr Rimérs liv och hans försök till att starta sin underklädeskedja Sexy By Sweden. I första programmet åkte Bingo tillsammans med sin fru Angelica Bremert, Elita Löfblad och massa andra Moore-modeller till New York för en “svensk midsommarfest”. Den svenska midsommarfesten innebar att tjejerna gick omkring i bar överkropp, kroppsmålade och agerade bartendrar och massörer. Föraktade jag tjejerna för detta? Icke, jag tyckte mest synd om dom. Föraktade jag dom amerikanska grabbarna som var där? Oh ja!

Programmet blandar frisk snask och slask. Klippningen var alldeles för ambitiös där meningar klipptes in och varvades om och om igen. Det kändes som ett talanglöst försök att kopiera klippningen från Fredrik & Filips många program. Där Fredrik & Filips klippare är så pass skickliga och har öga för komik och vad som kan göras med mediet missade ofta Being Bingos klippare målet rätt ordentligt.

Bingo själv gillade jag skarpt och har gjort så ganska länge. Mitt första Bingo-minne var när han i TV3s dokusåpa Wannabe fotograferade killarna i Tribal Ink (ni har väl inte glömt Funky Dan!?) och skämtade och snackade hela tiden under tiden han fyrade av kameran. Av det jag sen sett och läst om Bingo har jag alltid tyckt han verkar riktigt rolig, unik och skön med en stor portion självdistans. Kvällens program ändrade inte på detta och jag ser verkligen framemot att följa hans framtida upptåg i kanalen.

Navigation