Flyttkaos

Mitt hem är ett jäkla kaos nu. Det är kartonger överallt och jag lider när jag ser skiten. Det är jättebra att jag är i full gång men det kommer ta några dagar innan jag får rätsida på allt. Det mesta är bara huller om buller. Jag lade in en annons på Blocket ikväll med mina två soffor. Måste försöka bli av med dom så det blir mindre grejer att flytta. 500 kronor för två fula soffor är väl ett ganska bra pris?


Eländet i lägenheten.

Jag fick hjälp av min polare Danne att skjutsa hit massa extra banankartonger idag. Jag inser att jag samlat på mig en hel del grejer sedan jag flyttade och trots att jag slänger en hel del så får jag med mig en hel del prylar till Örebro. Mitt i allt packande har jag också satt igång att frosta av frysen, tänkte försöka få den ren imorgon samt packa det mesta som ska packas.

Igår var jag ambitiös och rengjorde ugnen. Det var väldigt välbehövligt då det fanns massor av fastbrända matrester och elände i den. Tror inte att det är helt klart heller. Måste ta lite mer med Svinto på sidorna för att få det helt fint. Det jag mest bävar för är ändå fönsterputsningen. Det är rätt kallt ute och jag är inte vidare duktig på det. Jag vet knappt hur jag kan få isär fönstren så jag kommer in mellan rutorna och kan rengöra där. Jag ska göra ett försök i helgen i alla fall. Ska torka ur lite lådor också.


Ugnen. Före och efter.

Idag innan jag träffade Danne för att hämta banankartongerna så passade jag på att shoppa lite till nya lägenheten. Det blev tre kuddar på Hemtex. Tove har redan köpt två likadana så nu kan vi förhoppningsvis piffa upp hennes soffa lite. Tänkte köpa tre svarta mindre kuddar också att ha i soffan och fåtöljen för att bryta av mot det röda. Hittade massa snygga kuddar på både Indiska och Åhléns men dom var lite för dyra. På IKEA fanns det inga kuddar jag tyckte var speciellt upphetsande som kunde funka.


Den röda härliga kudden.

Navigation