Frosserihelg

Nu är jag mol allena igen i min lägenhet. Min darling åkte hem vid halv ett idag och det är tur att vi ska flytta ihop om två veckor för det blir jobbigare och jobbigare att skiljas åt. Imorgon tänkte jag påbörja en massiv nedpackning av mitt hem för att sen sticka upp till Hudiksvall och hänga där några dagar innan jag åker ner till Gävle igen och lastar morfars buss med destination Örebro.

Vid flytten blir det en hel del saker som måste införskaffas. Toves sköna men lite fula soffa ska piffas upp med kuddar och filtar och diverse. Lite mer tallrikar ska köpas in, hyllor till mina DVD-filmer och ett stort skrivbord så vi får plats med varsin dator. Vi har hittat bordsskivan vi vill ha men givetvis finns den varken på IKEA i Valbo eller i Örebro.


Tove tittar på kuddar på Tusen och en natt.

Vi avslutade vår vecka tillsammans här i Gävle på ett härligt sätt. Ylva och Max bjöd in till partaj hemma hos sig och Max som är grym i köket hade fixat laxsnittar, smörgåstårta och massa gott att dricka. Mycket trevligt och helt utan att vi hade anledning att “fira” något. Jag och Tove tog med oss en äppelkaka till efterrätt och Kattis och Pär hade tagit med sig en suverän cheesecake. Sen när vi skulle gå ut blev det mindre lyckat. Vi hamnade på Hang Loose där nivån var eländigt låg. Det kändes som man tagit det sämsta från Bollnäs och Hudiksvall musiksmakmässigt och kombinerat det. Vi stannade i cirka fem minuter och sen gick vi hem.


Matbordet in all it’s glory. Det kan se lite tomt ut då vi hade svullat i oss det mesta när denna bild togs.


Maten fick två tummar upp av mig.


Kattis, Ylva, Pär och jag. Det ser ut som jag lirar luftgitarr.

Navigation