Grabbhelg

Gabbe kom ner från Hudiksvall till Gävle i fredags för att spendera lite quality time tillsammans med mig och Pär under helgen. Jag och Gabbe inledde med att åka till frisören där Gabbe lät lockarna falla. Sen stack vi iväg till IKEA i Valbo, Gabbe köpte en hänggarderob (tror jag det heter) och jag köpte flyttlådor. Vi avrundade det hela med den obligatoriska korven och läsken.

Tillbaka i stan så mötte vi upp med Pär som hade slutat jobba för att gå till stans bästa matställe, Church Street Saloon, där öldrickande och matätande väntade. Vi beställde alla tre samma sak. Sirloin Steak med dollarchips och till det pepparsås och sweet & sour créme fraiche. Till förrätt tog vi in tio stycken buffalo wings. Jag var så mätt att jag trodde jag skulle explodera när vi gick därifrån. Mätt och lycklig!


Pär och Gabbe lyckliga inne på Church Street.

Efter ätandet gick vi hem till Pär för att dricka mer öl och lyssna på musik. Jag utnämnde Enjoy the Silence till världens bästa låt och stötte på motstånd hos Gabbe och Pär. Ingen av dom vågade dock att själva utnämna världens bästa låt.

Vid 23-tiden drog vi ut på stan för att fortsätta partajandet. Vi gick till Heartbreak men satt mest nere på Slick City-delen. Runt halv två stack vi därifrån för att gå iväg och köpa pizza. Tillbaka hemma hos Pär satt vi och snackade skit fram till klockan tre. I alla fall jag och Pär. Gabbe låg mest i soffan och sov.


Tre glada amigos inne på Heartbreak.


En sovande Gabbe hemma hos Pär.

Lördagen blev otroligt lugn då alla kände sig rätt slitna. Jag vaknade först runt 13:30 och släpade efter lite frukost mig över till Pärs lägenhet. Gabbe och Pär satt och spelade Command & Conquer hela dagen och jag spelade Grand Theft Auto: San Andreas. Vi slutade när fotbollen började och satt då och njöt av matchen istället.

Idag kommer Tove upp till Gävle vilket känns underbart. Förmodligen blir det sista veckan tillsammans i min lägenhet innan flytten. I slutet av månaden går nämligen flyttlasset till Örebro och jag ser verkligen framemot tills flytten är avklarad!

Navigation