Höst

Idag gav jag upp och tog på mig vinterjackan för första gången på säsongen. Det kändes lite motigt, men det var ju varmt och skönt i alla fall. Jag blir lika förvånad varje gång över hur stor och klumpig jag ser ut i jämförelse med när jag har min vår/sommar-jacka, den röda i skinn.


Jag, ett antal storlekar större i min vinterjacka.

Tove är tillbaka i Gävle igen och idag har vi strosat omkring i Boulognern och andats in höstdofterna. Löven är gula och vackra på träden, men det känns lite vemodigt att vi har en kall vinter framför oss.


I löv You!

När vi kom hem gjorde Tove en grym pastasallad med kyckling och massa gott i. Oliver bland annat.


Dukat bord med massa gott på.

Jag hade även fått ett mail från en gammal klasskompis från Bollnästiden som ska gifta sig och nu ville meddela att han går under ett annat efternamn. Stort grattis till Hasse!

Min 17-åriga syster Julia har förlovat sig med sin kille. Jag kan inte direkt påstå att jag är eld och lågor av lycka över det men får ändå önska henne lycka till och att det är det rätta för henne.

Nu ikväll tänkte jag och Tove kika på Superman Returns så fort jag får tummen ur och tar hand om tvätten. Ska bli kul att äntligen se den efter att den ändå fått riktigt fina omdömen.

Navigation