Pimp my VISA

Det är skrämmande hur mycket damm som kan finnas i en bokhylla utan att man har sett det. Idag har jag nämligen tömt min bokhylla till stor del, så när som på DVD-filmerna och lite prydnadsgrejer. Bakom böckerna låg ett ton damm i alla fall och det känns lite läskigt att tänka på hur mycket mer damm som kan gömma sig i lägenheten.

Det känns riktigt bra att börja se lite resultat. Jag har slängt massa plastburkar idag, tömt bokhyllan och släpat upp alla mina banankartonger från förrådet. Jag har dessutom komponerat ett flyttmejl som jag skickat iväg till nära och kära med min nya adress. Fixade även en liten logga till det flyttmejlet där jag har Örebros stolthet Hjalmar som o:et i Örebro. Nu avskyr ju jag visserligen buskis men tyckte ändå det kändes kul med en lokal anknytning i loggan.

Sprang iväg en sväng på stan idag också och hämtade ett nytt VISA-kort. Nu har jag två Nordea-kort, ett till det gemensamma kontot (mat, räkningar och sånt) och ett till den privata ekonomin (DVDer, kläder och prylar). För att kunna skilja dom åt så var jag tvungen att pimpa kortet till det delade kontot. Det vore ju olyckligt om jag köpte DVD-boxar för matpengarna av misstag (ännu värre om jag gjorde det medvetet förvisso). Kortet blev kanske inte vidare snyggt men man ser skillnad i alla fall.


Så här ser ett pimpat VISA-kort ut i jämförelse med ett opimpat.

I iTunes gjorde jag ett packningssoundtrack som jag strosade omkring och packade i lägenheten till och lyssnade på under tiden. Ser ut som följer:

1. Al Green – Rainin’ in My Heart
2. The Arcade Fire – Crown of Love
3. Marit Bergman – Alone Together
4. Damien Rice – The Blower’s Daughter
5. David Gray – Sail Away
6. Antony and the Johnsons – Cripple and the Starfish
7. The Motorhomes – Into the Night
8. Massive Attack – Teardrop
9. Joss Stone – Right to Be Wrong
10. Mazzy Star – Fade Into You
11. The Cardigans – Feathers and Down
12. Laleh – Live Tomorrow
13. Solomon Burke – Don’t Give Up on Me
14. Groove Armada – Hands of Time
15. Mew – Comforting Sounds

Navigation