Stackars

Gångna helgen har handlat mycket om sjukdom. Först har vi ju Toves förkylning som hängt med. Det är ju bättre men hon har hostat, snörvlat och haft ont i halsen. På söndagen kände jag mig riktigt risig också. Svag och ont i halsen. Det kändes inte det minsta lovande inför vårt besök i huvudstaden på måndagen.

På måndagen var halsontet mycket bättre tack och lov. Däremot var vi fruktansvärt trötta efter att ha somnat först runt klockan halv sex och sen klivit upp klockan tio. Vi satt som lik på tåget ner och piggnade till lite smått först när vi kom fram.


Trött Tove inne på Debenhams.

Jag shoppade inte så himla mycket. Seinfeld säsong 6 införskaffades för 299 kr, sen köpte jag sex boxershorts och en tidning till tåget hem. Det kändes ändå som en rätt lyckad Stockholmsvisit. Tove köpte en tröja och lite smink och verkade ganska nöjd med det.

Idag har det inte varit någon direkt höjdardag. Tove åkte hem halv ett vilket kändes skittråkigt. Fast vi kommer nog träffas nästa vecka igen så jag får försöka stå ut tills dess. Vädret var ingen höjdare idag heller och dessutom känner jag mig lite krasslig och trött igen. Dessutom har något pucko kissat i trappuppgången så det luktar illa så fort man går utanför lägenhetsdörren. Som pricken över i:et fick jag ett nytt brev från A-kassan idag där det stod att det fortfarande var någon uppgift som saknades från arbetsgivaren. Jag ringde upp och var irriterad och påpekade att istället för att skicka mig massa brev kunde dom kontakta arbetsgivaren direkt. Tydligen kunde dom inte så jag fick snällt ringa till mitt förra jobb och be dom ta kontakt A-kassan. Ska det vara så jäkla svårt att bara ge mig ersättning för dom inrapporterade timmarna? Det antalet timmar som betalats skatt och avgifter för? Varför hålla på att krångla till det med papper hit och dit?

Det första steget till ihoppackningen av lägenheten togs idag då jag släpade upp fyra banankartonger från förrådet. Jag fyllde dessutom en med grejer från skrivbordet. Det mesta slängde jag dock. Det är otroligt vad mycket skit man samlar på sig och det känns som jag kommer slänga väldigt mycket i denna flytt. Jag tänkte springa iväg och köpa flyttkartonger och sopsäckar imorgon så att jag kan paketera och slänga allt jag känner för.

Navigation