Del 2: Inflyttningsfesten

Jag och Tove krönte allt vårt slit med en inflyttningsfest med utklädnadstema på lördagen. Vi hade bjudit in en hel del folk och ett tag såg det ut som det skulle komma jättemånga och att vi skulle ha fyra personer sovandes över här. Tyvärr tackade en del nej och till sist blev vi tio personer som partajade och två som sov över.

På lördagmorgonen åkte jag in till stan för att hämta Thomas på stationen. Han hade varit en riktig hjälte och åkt från Ljusdal 03:50 på morgonen. Från stationen gick vi sen in till stan för att gå på systemet. Klantigt nog hade vi helt glömt bort att det var röd dag och Thomas fick nöja sig med mellanöl istället. Väl hemma i lägenheten lade sig Thomas i soffan och sov välbehövligt.

Klockan sju var det dags för the party. Jag, Tove och Thomas hade gjort snittar, sangria och ställt fram chips, grönsaker och dipp på borden. Jag var utklädd till Kejsare Palpatine från Star Wars men såg mer ut som en femte medlem i Kiss. Thomas hade hyrt en grym Rosa Pantern-dräkt och Tove var vampyr. Kattis och Pär dök upp först. Pär var Wolverine från X-men och hade lyckats skitbra med sin utstyrsel. Kattis var McGees Alice som är en twistad tevespelsuppföljare på Alice i Underlandet. Stor bonuspoäng till Kattis som hade äkta blod på sitt förkläde!


Ett tidigt garderobstest. Jag skippade dock långkalsongerna och dom högklackade skorna sen!


Nu tog det sig, lite mer lik Kejsaren denna gång.


Wolverine och Alice.

Läskigast utstyrsel stod dock Fredrik och Josefine för som kom utklädda till moderater. Jag hade svårt att återhämta mig från det! Toves kompis Johanna kom som häxa och hennes barndomspolare Sanna fick en snabbsminkning till vampyr.


Jossan med mitt lasersvärd.


Dom två vampyrerna.


Rosa Pantern drack sangria via ögat. Imponerande!

Festen var grymt kul och vi blev kvar i lägenheten hela kvällen. Vid tretiden dunsade jag och Tove i säng. Tjugo minuter senare kom Sanna och lade sig på Toves sida vilket innebar att Tove lade sig på min sida. Jag var dock helt livlös så Tove fick ligga mest på skarven och plågas hela natten medan hennes fyllo till pojkvän låg vitsminkad och snarkade och luktade sprit. Jag har minst sagt varit sliten idag men har nu mot kvällen börjat anta mänsklig form igen.

Om några dagar ska jag försöka få till ett inlägg med lite mer bilder på lägenheten så ni får en bättre bild av hur vi bor. Jag är otroligt nöjd med allt i alla fall, lägenheten, läget och framförallt sambon!

Navigation