Del 3: Lägenheten

Här kommer, som jag utlovade lite tidigare, bilder på vår lägenhet.


Hallen: Så här ser det ut direkt när man kommer in. Fotot ovanför byrån tog jag i somras. Högra dörren går till badrummet och vänstra till kläd/städkammaren.


Köket: Till höger om hallen ligger köket. Vi är riktigt nöjda med det då det är fräscha vitvaror och skåpluckor.


Sovrummet: Bredvid köket ligger sovrummet. Det är rätt enkelt inrett här just nu. Vi ska i framtiden upp med en rullgardin i fönstret och en hylla eller något sådant över sängen.


Vardagsrummet: Till vänster om hallen ligger vardagsrummet. Vi fick tänka om när det gällde möbleringen då rummet var lite för litet för att använda den vita bokhyllan som en rumsavdelare. Tanken var att ha datorerna “gömd” bakom bokhyllan. Nu fick det bli så här istället. Det är tyvärr lite kalt på väggarna borta vid datorerna men det kommer vi åtgärda så småningom.


Vardagsrummet ur en annan vinkel: Vid TVn hänger tre hyllor med mina kära DVD-filmer. Notera fotpallen som Tove så duktigt klätt om och betsat. Hyllan ovanför TVn hade vi inte tänkt sätta där först men det blev ju riktigt bra när vi gjorde det så vi är kanonnöjda.

Navigation