Ett extrakneg gör entré

Jag har fått jobb. Visserligen i bara cirka sex timmar på fredag. Det är inte heller något glamouröst jobb, jag ska lasta ur konsertgrejer för tributebandet P-Floyd när dom spelar här. Sen efter ska jag lasta i grejerna igen. Det känns faktiskt riktigt kul att få ett extrakneg som inte går ut på att jag befinner mig i en matbutik och lider. Min svärfar Claes som är produktionsplanerare för Hjalmar Bergman-teatern ringde imorse och frågade om jag hade lust att hjälpa till på fredag och det känns ju helt ok att dryga ut kassan lite och dessutom spara lite stämplingsdagar. Sen får vi se om det kan leda till lite mer extrakneg.

Jag har idag utökat DVD-samlingen med två nya titlar. Mina fyra tidigare Six Feet Under-boxar fick sällskap av den femte och sista som idag dök upp på posten (det är helt fantastiskt vad nära jag har till mitt postutlämningsställe, jag går dit på en minut!). Sen åkte jag och Tove till Marieberg för att än en gång gå på IKEA. Jag sprang in en snabbis på Elgiganten där och köpte Da Vinci-koden (Eller Da Vinci Koden som den svenska titeln vidrigt nog har blivit) som släpptes idag. 129 kr fick jag betala vilket kändes riktigt billigt. Elgiganten i Marieberg har verkligen skitbra priser på DVDer, jag som trodde allt sånt var centralstyrt från något kontor.


Dagens nyförvärv.

Vi hittade även en fin lampa på IKEA och snygga panelgardiner på Kid textil. Tyvärr var både lampan och gardinerna slut och bara demoexemplaren var kvar så vi blev utan.

Nu ikväll har vi kollat på två filmer. Först ut var The Butterfly Effect 2 som var helt ok, inte alls i närheten av första filmen, men jag gillar premisserna för dessa filmer. Sen såg vi Scarlett Johansson i Flicka med pärlörhänge. Den var också helt ok. Roligast med den filmen var att SVTs översättare i slutet av filmen döpte om den till Flicka med turban.

Navigation