Från .net till .se

Jag har registrerat bjornolsson.se efter att någon snustorr (antagande taget helt ur luften) advokatfirma ägt domänen sedan 1997. Äntligen är .se i min ägo! Detta innebär att jag nu ändrat toppdomän från bjornolsson.net till bjornolsson.se. Jag kommer även ändra mina mejladresser också så att den mejl jag har haft tidigare kommer vara identisk, förutom att den slutar på .se istället för .net. Vad kommer detta innebära för besökare till min blogg då? Inte speciellt mycket eftersom jag fortfarande äger bjornolsson.net och kommer bara dirigera om den till bjornolsson.se. Knappar du in den gamla adressen kommer du alltså till den nya och om du mejlar den gamla adressen kommer du också till den nya.

Eftersom jag gjort alla dessa överföringar och ändringar idag kan det ta ett tag till det är helt klart så ha tålamod! För er som läser min blogg via RSS-flöde vet jag inte riktigt hur det kommer funka om jag ska vara ärlig. Förmodligen måste ni uppdatera era läsare med den nya adressen för att RSS-läsaren ska vara helt med på noterna.

Navigation