Klappar och fika

Nyss hemkommen från stan sitter jag och myser framför datorn. Dagen har spenderats till att strosa omkring i affärer och leta julklappar alternativt födelsedagspresenter (hon fyller år den 7:e december) till Tove. Jag hittade en grej och har nu ett gäng klappar till henne. Av förklarliga skäl (det faktum att hon läser min blogg) kan jag inte skriva vad det är.

Innan vi gick och letade julklappar på varsitt håll så lunchade vi med Toves kompis AnnaCoffe and Dance (jo, dom stavar coffee fel i sitt namn, pinsamt!) som var ett jättemysigt ställe som dessutom hade dansstudio i anslutning till fiket. Jag och Tove tog en varsin sallad med rökt lax och fetaost. Otroligt gott. Anna nöjde sig med en kaffe. Sen delade vi oss och jag sprang omkring som en yr höna och letade presenter.

På måndag sticker vi till Göteborg är det tänkt och då hoppas jag att det blir mer julshopping. Jag har hittills bara köpt klappar till Tove och syster Julia. Måste fixa klappar till syster Bodil, mormor, svärföräldrar och svåger med fästmö också.


Tove står på Våghustorget och väntar på Anna medan vinden leker med hennes hår.


Coffe and Dance var ett jättemysigt ställe.


Så här lycklig var jag efter min sallad.

Navigation