Långpromenad med shopping

Än en gång har vi varit ute på Marieberg. Idag var vi rätt duktiga och gick först i lite över en timme till Adolfsberg. Sen tog vi bussen därifrån till köpcentrat. I busskuren när vi satt och väntade på bussen roade vi oss med att knäppa kort med min mobil och sen köra bilderna i “Face Warp”. När vi tog en gemensam bild på oss ändrade programmet bara på Tove. Vilket gjorde att effekten blev ännu större, hon ser helt enkelt skitläskig ut!


Tove ser läskig ut bredvid mig!


Jag såg ut som jag kunde platsa bredvid bröderna Sedin vilket är rätt jäkla läskigt det också.

Väl framme i Marieberg delade vi på oss ett tag. Jag lyckades äntligen hitta en julklapp alternativt födelsedagspresent till Tove. Expediten slog in det åt mig så jag kunde teasa Tove med en kik påsen där den låg sen. Vi hittade panelgardiner till vardagsrummet också. Som vi har letat! På Coop av alla ställen fanns ett par vi tyckte var riktigt snygga för bara 149 kr. Det kändes som ett rätt lyckat besök på Marieberg. Visserligen var lampan vi vill ha slut på IKEA, men man har börjat vänja sig vid den ständiga IKEA-besvikelsen nu.


Gardinerna på plats i vardagsrummet.

Hemma igen käkade vi en rätt äcklig (färdigköpt så klart) pastasås med spaghetti. Till efterrätt gjorde Tove en kanongod kladdkaka som vi glatt mumsade i oss medan började titta på andra säsongen av Battlestar Galactica.


Toves smarriga kladdkaka.

Navigation