Lite nya DVDer

Jag tog bussen ut till Marieberg idag för att kolla om gardinerna vi hittat på Kid (som tidigare var slut) hade kommit in i lager igen. Ett besök på IKEA för att kolla in om en lampa vi var intresserade av hanns också med. Givetvis fanns varken lampan eller gardinerna i lager, istället kom jag hem med två dvder. Jag hittade första säsongen av EntourageElgiganten för 79 kr. Med mig hem följde även svenska sci-fi-rullen Storm i en tvådiscars steel-book. 119 kronor för en sådan fin utgåva kändes helt överkomligt.


Tre färskingar i dvd-samlingen.

Inte nog med dessa två titlar. Igår kom även första säsongen av Battlestar Galactica i en fin box och om några dagar kommer Wes Andersons sköna film Rushmore från Play.

Idag damp även ett kort ner från Reima i Spanien för att gratulera till inflyttningen. Han vet hur mycket jag hatar särskrivningar så därför såg hans kort ut som följer:

“Tjabba hej tja!!

Här får ni en inflytt nings present i form av ett vy kort från Murcia. Kul va?
Hoppas att ni trivs i nya lägen heten & med sambo livet.
Vi ses när jag åter vänder!

Kramar / Rei ma aka Fettet.”

Vackert. Han vet precis vilka knappar han ska trycka på!

Navigation