TV-serier

Det regnar ute och jag känner mig otroligt seg i skallen. Jag klev upp 10:30 vilket kändes som minst två timmar för tidigt. Klockan 12:00 var jag på Hjalmar Bergman-teatern igen för att jobba. Denna gång är det dansensemblen Jeerk som uppträder och jag har spenderat tre timmar med att försöka göra någon nytta. Det känns verkligen att man är färsk inom teatern, det är mycket tekniska uttryck man inte hänger med i. Svärfar Claes kollega Peter gick igenom lite uttryck så att jag inte var helt bortkollrad. Det var inte lika mycket lastning denna gång som med P-Floyd. Jobbet känns fortfarande kul, verkligen en kontrast mot Handels (vilket alltid är positivt)!

Under veckan som gått har inte mycket hänt. Dagarna susar förbi otroligt snabbt. Jag och Tove har börjat se på Six Feet Under. Tove har inte sett det tidigare och tycker det är bra. Själv älskar jag ju serien fanatiskt och tycker det är världens bästa genom tiderna. Jag sitter med ett lyckligt leende på läpparna under avsnitten, det är som att återse gamla vänner. När vi såg första avsnittet var det extra mycket mys eftersom vi satt och åt lussebullar och drack glögg. Så förutom lyckan över att se Six Feet Under igen så fylldes jag även med en härlig julkänsla.


Bröderna Fisher i Six Feet Under.

Michael C. Hall som spelar David har titelrollen i en ny serie som heter Dexter som jag tänkte börja se. Sju avsnitt ligger på hårddisken och väntar. Det är en hel del serier jag följer nu så jag ska försöka klämma in den serien någon gång framöver. Förutom Lost och Entourage som tagit uppehåll nu så har jag dessutom börjat titta på Veronica Mars och OZ. Sedan tidigare ser jag Studio 60 on the Sunset Strip och ska precis ta upp följandet av Battlestar Galactica igen. På hårddisken ligger sedan tidigare Deadwood och Rome och väntar på mig.

Jag tror jag ska ta en huvudvärkstablett nu och vakna till liv igen. 20:30 är det dags att packa ihop grejerna från Jeerks uppträdande.

Navigation