En skål med kiss

Uppladdningen inför nyår börjar synas nu. Kylen innehåller öl, fuskskumpa och en skål med kiss.

Eller, det där sista stämmer inte riktigt. Kylen innehåller en skål med sockerlag till bål, fast det ser lite ut som kiss. Sjukligt kiss. Jag blandade till det sjukliga kisset/sockerlagen genom att först sitta och skala massa ingefära, riva det i rivjärnet och sen koka det tillsammans med massor av socker och vatten. Efter det silade jag bort ingefäraslamsorna. Det smakade väldigt sött vilket jag antar att sockerlag ska göra.

Imorgon ska vi steka lite kyckling till nyårsfesten och införskaffa mer ingredienser till bålen och sen bör allt vara klart. Själva nyårsfesten sker hos Toves brorsa Fredrik och hans sambo Josefine och alla som kommer dit ska ta med sig något. Ett knytkalas helt enkelt. På lördagen kommer Kattis och Pär hit till Örebro och kommer sova över hos oss då Kattis syster med pojkvän ska sova i hennes lilla hem.

Navigation