Födelsedagsfirande

Tove fyllde som bekant 23 år i torsdags vilket naturligtvis har firats. Vi inledde hennes firande på just torsdagen då hon fick ett halsband av mig och senare på kvällen gick vi till Royal Arms och åt massa god mat. Tove beställde in ett spett med oxfilé, fläskfilé och bacon. Till det fick hon en suverän potatisgratäng till. Själv tog jag en ryggbiff med gigantiska klyftpotatisar till. Det var också mycket gott men Toves potatisgratäng var ändå snäppet vassare.


Min ryggbiff med dom gigantiska klyftpotatisarna.

På fredagen fick vi besök av Toves gamla barndomspolare Eric som numer bor i Umeå. Det var kul att återse honom och vi fikade en massa med lussebullar och pepparkakor.


Tove och Eric slappar i soffan.

Lördagen var helt vigd åt firande av Tove. Hennes föräldrar och bror kom hit och vi bjöd på lasagne med en sockerkaksbaserad efterrätt. Tove hade stått för matlagandet och gjort ett fantastiskt jobb. Själv tog jag hand om disk, städning och lite mindre glamorösa sysselsättningar.


Broder och syster på födelsedagsfirandet.

Massa presenter delades ut till födelsedagsbarnet. Bland annat fick hon en bok av Jan Stenmark från mig och ett kit med massa krämer och kladd från Bodyshop. För min del kändes födelsedagen mycket lyckad och jag hoppas verkligen att Tove tycker likadant.


Tove har precis öppnat min present från Bodyshop.

Navigation