Rensning bland länkar

Nu åker handskarna av och bloggar som inte länkar tillbaka till mig åker ut från min länksamling här på höger sida. Två undantag finns dock, det ena är Toves bilddagbok (eftersom hon är min darling, sambo och älskade samt saknar en länksida helt enkelt). Det andra undantaget är syster Julia som av någon outgrundlig anledning låtit bli att länka mig. Jag ska spänna ögonen i henne och be henne göra det (vilket hon förmodligen kommer gå med på).

Om någon har blivit borttagen orättvist från länklistan så hojta bara till så lägger jag till er igen. Är det någon som vill göra ett länkbyte så är det bara att säga till så kan vi klia varandras cyberryggar.

Förresten, så har jag ÄN EN GÅNG placerat min blogg i Örebrobloggkartan.se. Av någon mysko anledning fick jag inte ligga kvar länge sist så jag gör väl ett nytt försök nu.

Navigation