Tjuvstart på julen

Under fredagen så tjuvstartade vi julen här i hemmet. När vi gått upp efter en lång sovmorgon spenderade vi flera timmar städandes, lägenheten blev riktigt fin och trevlig. På hallmattan låg dessutom en postlapp och väntade på mig. Min kära mormor hade skickat ner ett paket från Hudiksvall och det var till min stora glädje jag hämtade ut och öppnade det. Inuti låg nämligen en snygg klocka. Jag tycker en klocka är det snyggaste smycket en man kan ha men har tyvärr inte så många att alternera mellan. Dom flesta fungerar inte och den enda klocka jag använder just nu (eller innan jag fick denna) är min Guess-klocka. Nu har jag en lite smidigare Axcent-klocka också.


Min nya klocka på min arm. Spider X6000 heter modellen.


Mina två klockor jag använder just nu. Jag tycker dom kompletterar varandra rätt bra.

Efter städningen griljerade vi (läs Tove) skinka och smakade av den, vilket var en riktig höjdare. Som om det inte var nog kom även syster Julia och hennes kille Steven hit på kvällen och hälsade på. Jag och Tove hade gjort pizzor och vi inledde med att mumsa i oss dom. Efter det hade vi julklappsutdelning. Julia hade även med sig ett paket från syster Bodil och hade dessutom fixat ett paket till Tove.


Nygriljerad skinka som smakade mumma!


Tove, Julia och Steven vid matbordet.

Jag fick senaste Rocky-albumet av Julia och Rocky-jultidningen av Bodil. Julia och Bodil hade inte haft en aning om vad den andre hade köpt till mig så Julia kunde pusta ut och konstatera att det var tur att dom inte hade köpt samma album. Tove fick ett set med showergel från Bodyshop av Julia. Julia fick ett set med tvål, lotion och en badsvamp från Bodyshop av Tove. Lustigt hur lika dom tänkte och att båda handlade sina julklappar Bodyshop. Steven fick chokladtryfflar av mig och Tove och Julia fick första säsongen av Desperate Housewives på DVD från mig. Alla var nöjda och glada efteråt.


Steven och Julia fikandes.


Jag sitter tillsammans med Julia och Steven i soffan och ser grymt icke-fotogenisk ut. Men jag var glad i alla fall!


Mina två nya Rocky-tillägg i samlingen.

Vi avrundade kvällen med att fika lussebullar, dricka té och titta på film (25th Hour). Tyvärr kunde inte Julia och Steven stanna filmen ut då dom var tvungna att åka till Eskilstuna där Stevens häst startar i ett travlopp imorgon.

Navigation