Bloggywood

Från och med idag är jag en del av Sveriges bästa filmblogg Bloggywood. När jag klev upp och kollade mejlen imorse (imorse är för mig klockan 13:00 ungefär) så väntade ett mejl från Bloggywoods grundare Daniel på mig. Där undrade han om jag hade lust att börja skriva för dom. Eftersom jag gillar både film och tycker Bloggywood är en kanonsajt så tackade jag genast ja och nu är det bara till för mig att börja producera texter för sajten.

Mitt första inlägg är redan avklarat och det hittar du här. Om man sen vill följa alla mina inlägg kan man kolla in denna sida.

Nu är ju inte detta ett jobb som ger mig några pengar, men en förhoppningsvis riktigt kul hobby där jag kan få utvecklas i mitt skrivande och få en större publik då Bloggywood är en ruskigt välbesökt sajt. Om ni vill kontakta mig angående nåt som borde vara med, nyheter som bör rapporteras eller dylikt så funkar det givetvis med min vanliga mejl men jag har nu även en Bloggywood-mail. Adressen är bjorn [snabel-a] bloggywood.se där du byter ut mellanslagen och [snabel-a] till @.

Navigation