iPhone

Steve Jobs hade ett långt keynote idag som jag tyvärr inte sett än. Dock kan jag omöjligen hålla mig från att kolla in vad som lanserats och kunde glatt konstatera att idag kom äntligen den så länge väntade telefonen iPhone.


iPhone är äntligen här.

Första intrycket är “wow, en sån vill jag ha!”. Den läckra lilla saken kör MacOSX och verkar synka fint med datorn. Det finns mailklient och Safari i den. Dessutom finns det en två megapixels kamera samt möjlighet att köra video på bredden. Knapparna är touch screen och hela tingesten ser clean ut på Apples egna härliga sätt. Det enda jag tycker är lite synd är att den saknar 3G och inte finns tillgänglig i Europa förrän sent 2007. Fast jag skulle inte ha råd med den just nu ändå.

Engadget har lite fotografier på iPhone. Kolla in den sidan och göd ert habegär! Kolla gärna in Apples officella iPhone-sida också.

Navigation