Nyårsafton

2007 firandes in med pompa och ståt hemma hos Fredrik och Josefine. Det fanns massor av mat, god bål (som vi gjorde) och ett glatt humör. Femton personer hade slutit upp för att fira och trivas tillsammans.

Tillsammans med Tove, Kattis, Pär, Anna-Karin och hennes kille Ben anlände vi klockan sju och möttes av Fredrik och Josefine samt Ylva och Max som hade kommit dit tidigare på dagen. Max hade dukat upp ett bord med massa tilltugg och goda dipper som vi genast högg in på.


Ylva och Tove poserar för kameran.


Underbar bild. Notera gärna Fredrik i bakgrunden!


Anna-Karin och hennes osynliga kompis som hon hade många givande samtal med.

Jag och Tove satte igång att blanda bålen som blev en riktig höjdare medan Fredrik värmde kyckling, köttfärs och paj. När all mat var färdig så satte frossandet, skålandet och skrålandet igång. Det dracks fejkskumpa och alla njöt av livet.


Finn ett fel i detta romantiska kärleksögonblick.


Crazyhumor!


Dom två salta bönorna strikes again.


Fredrik och Max delade ett vackert ögonblick.

Strax innan tolv gick vi ut för att titta på fyrverkerier. Det smällde och sprakade på flera håll i Varberga och det kändes mycket härligt att få skåla in det nya året med min älskling.

Jag, Tove och Pär blev kvar längst på festen och kom inte hem och i säng förrän klockan halv sex på morgonen. Jag sov till klockan halv tre idag och kände mig hyfsat pigg när jag klev upp. Tack och lov drack jag bara vatten från halv två och framåt.


Max leker med elden till Toves förskräckelse.


Jag tog mig ett litet slick på ett bloss också.


Tove gjorde lite mönster med sitt bloss. Detta ser ut att vara ett halvt hjärta.

Navigation