Svärfars födelsedag

Svärfar fyllde år igår vilket givetvis firades. Det känns som december och januari har varit ett enda firandet och frossande. Än är det inte över heller, jag och Pär ska också fylla år lite senare denna månad.

Innan ätandet delade vi ut paket till Claes. Jag och Tove gav honom tio gula tulpaner och en ask med slips, näsduk och manchettknappar. Svärmor Annsa gav honom en klockradio och Fredrik och Josefine gav honom kalsonger och strumpor. Till mat hade Annsa hade gjort en jättegod gryta och till det bjöds det på öl för min del och vin för dom andra. Efterrätt blev glass och saffranskaka vilket var mycket gott och kvällen kändes hellyckad.


Jag, Josefine och Fredrik radar upp oss i soffan i läcker skräddarställning.


Claes öppnar paketet från mig och Tove.

Navigation