WordPress 2.1

WordPress har släppts i version 2.1 och idag uppgraderade jag min bloggs mjukvara. Det mesta fungerade fine and dandy och utan problem. Utom en sak: min länksamling till andra länkar fungerar inte och jag har nu suttit i cirka en och en halv timme och försökt lösa det utan resultat. Därför har jag nu helt enkelt tagit bort länkarna tills det fungerar igen. Om det är någon som känner sig manad att komma med en lösning så är det bara att skicka ett mail.

Jag vill alltså kunna sortera upp länkarna i kategorier och sedan ha en sån där liten “plutt” jag har framför alla andra länkar ute i högra sidan. Länkkategorierna ska vara skriven i rubrikstorleken “h4” och INTE ha en liten plutt framför sig.

I och med denna uppgradering har jag dessutom beslutat mig att ta bort dom två äldre teman Dino och Chase. Numer är det bara Hero som finns att tillgå.

Nu ska jag släppa frustrationen och titta på två avsnitt av Battlestar Galactica.

Uppdatering: Länkproblemet är nu fixat med en lite fulare lösning än det var förrut. Vi får se om jag lyckas få till det så länkarna delas upp via kategorier också.

Navigation