Vinterpicknick

Dagen bjöd på sol och kyla idag och jag och Tove gav oss ut på en liten vinterpicknick. Vi hade laddat picknickväskan med banan och äppelscones och gjort varm choklad. Först irrade vi omkring i skogen och letade ett bra ställe att slå oss ner och fika på men det gick rätt dåligt med det. Det slutade med att vi satte oss vid pulkabacken några hundra meter hemifrån och satt och åt där. Kallt, men trevligt!


Egengjorda scones och varm choklad satt som en sportkeps i kylan!


Tove häller i sig av den grymt goda chokladen.

Skönt att mysa så på denna söndag då gårdagen var vigt åt hårt arbete. Dr. Glas med Krister Henriksson framfördes på Hjalmar Bergman-teatern och det var riktigt tunga kulisser som kånkades. Dessutom hade vi omlastning på en annan bil innan vi kunde köra in det i teatern. Idag har jag träningsvärk i mina biceps plus lite ont i ena benet.

Apropå jobb: Jag har fått jobb i en och en halv månad framåt. Örebro Länsteater har kontaktat mig och ville ha med mig på en pjäs dom ska sätta upp. Tillsammans med en annan kille ska jag åka ut till spelställena, bygga upp scenen och sedan sköta ljuset. Pjäsen kommer spelas runtom i trakten så det blir inga långa resor och inga övernattningar. Det blir heltid från 26:e februari t.o.m. 5:e april. Förhoppningsvis blir det riktigt kul och dessutom kommer jag ha månadslön och tjäna bättre än jag någonsin gjort.

Navigation