Bang bro’


Crazyhumorn var på topp en halvtimme innan föreställning.

Dagens föreställning i Bångbro slog publikrekord. Åt fel håll. Det var cirka 30 tappra själar som letat sig iväg till Folkets hus för att se oss spela. Lite tråkigt, men vi gjorde vårt bästa. Det gick sådär. Jag lyckades dippa spotlighten vid ett tillfälle, Maria blackoutade lite smått, glömde repliker och råkade dessutom ha sönder sitt halsband på scenen. Nåväl, det var inte katastrof men en av våra sämsta spelningar hittills.

Vi blev väl mottagna i alla fall och jag och Oscar blev t.o.m. bjussade på pizza innan föreställningen. Två minuter innan en vänlig dam dök upp med pizza muttrade jag småhungrigt till Oscar att det skulle vara gott med just pizza. Sedan dök hon upp, som sänd från ovan. Joy to the world!

Imorgon går turnén vidare. Denna gång är det Järnboås som ska få påhälsning av oss.

Navigation