Varannan vatten

Helgen var mycket efterlängtad efter en veckas hårt jobbande. På lördagen hade vi föreställning en timme tidigare än vanligt vilket innebar att jag slutade en timme tidigare. Direkt efter jobbet åkte jag till stan och mötte Tove, Fredrik, Ylva, My och Sanna inne på Björnstugan (passande) för att dricka lite öl. Josefine dök upp lite senare när hon hade slutat jobba. Jag hade bestämt mig sedan tidigare att försöka dricka varannan vatten och chockerande nog lyckades jag, för första gången i mitt liv!


Jag var först lite blyg och vågade inte ta kontakt med My och Sanna. Notera förresten att klänningen My har matchar tapeterna!


Sen blev jag lite “busig” och lipade.


Något jag var mycket nöjd med!


Tove fick en ros av mig.


Josefine och Ylva sammanstrålar.

När dunkadunket blev för outhärdligt inne på Björnstugan gav vi oss vidare mot Stallyktan där vi kunde sätta oss och prata under lite lugnare former. Skönt att komma bort från alla dansande 20-åringar och pulserande hiphop och R&B.

Söndagen har varit mycket lugn och fin. Ylva, som varit och hälsat på oss, (mest Tove eftersom jag jobbat hela tiden) åkte hem “tidigt” imorse (jag sov fortfarande = tidigt.) När jag väl pallrade mig upp så gick jag och Tove ut på en långpromenad upp till universitetet och förbi. Sen gick vi lite omvägar och hamnande inne i Almby. Vi kände oss lite småvilsna ett tag men upptäckte till slut att vi var alldeles i närheten av Tybble. Den ack så utskällda träbron i Tybble (som ingen använder sig av) fick påhälsning av oss på väg hem. Jag knäppte en hel del bilder på bilar som åkte förbi nedanför mig för att sedan försöka efterlikna bilderna som the bitter*girls publicerar. Med fejkat kort skärpedjup (blurra en jäkla massa i Photoshop) och lite överdrivna färger (hög mättnad) ser riktiga saker lite “leksaksaktiga” ut. Resultatet blev detta:

Jag blev halvnöjd med bilden och tror att den kunde blivit mycket bättre om jag stått högre upp. Jag ska öva lite mer på sådana bilder så får vi se om jag kan komma upp i närheten av the bitter*girls klass.

När vi stod där uppe på bron flög även ett plan över oss och lämnade ett snyggt spår på himlen. Blev riktigt nöjd med den bilden och den ligger också i min portfolio.

Navigation