Grillpremiär ’07

Det har varit en fantastisk helg med otroligt fint väder och härligt leverne. På fredagen var jag och Tove inbjudna till HarrysAretha Franklin-kväll där Maria sjöng och Oscar spelade trumpet. Innan konserten bjöds vi på mat på övervåningen och satt och myste när Maria bjöd på en minishow med fyra låtar innan den riktiga, större konserten började en våning ner.


Maria och Oscar in action!


Tove poserar med sin öl (det är Guinness i glaset, inte Kilkenny).

Lördagen ägnades åt grillning tillsammans med Fredrik och Josefine. Jag och Tove hade gjort kycklingspett och grillade även fläskkarré. Till det åt vi coleslaw-sallad och tzatziki, otroligt gott och ett härligt sätt att inleda grillsäsongen på.


Jag skålar på balkongen tillsammans med Josefine och Fredrik.

Idag gled jag och Tove omkring i stadsparken och njöt av den härliga solen och växterna som vaknat till liv i det varma vädret. Jag hoppas nu verkligen att sommaren kommit för att stanna. Kvällen spenderades i soffan framför filmen Brokedown Palace.


Magnoliaträden blomstrade i stadsparken.


I tulpanbyttorna hade tulpaner från fjolåret börjat blomstra igen. Lite synd att de kommer bli överplanterade.

Navigation