Sista natten med gänget

Nu är jobbet med Alla snygga heter Micke över efter de två sista föreställningarna på stora hotellet här i stan. Sista föreställningen gick jättebra och jag och Oscar blev avtackade med en varsin stor fin bukett med tulpaner från Gunilla och Länsteatern.

Efter att vi packat bilen för sista gången begav vi oss till familjen Lindbloms fantastiska lägenhet för mat, öl, vin och lite sång. Tove mötte upp utanför lägenheten och fick träffa mina arbetskamrater för första gången. Inne hos Lindbloms bjöds det på suveränt god mat med pajer, ostar, rökt lax och goda röror. Maria höll tal och gav mig och Oscar varsit påskägg som tack för denna tid. Tove fick en strut med godis som tack för att hon väntat på mig på kvällarna. Vi fick också ett presentkort på ett fik här i stan.

Maria och Tom uppträdde sedan lite med sång och vi fick än en gång prov på Marias fantastiska stämma då hon bland annat sjöng Edith Piaf.

Kvällen var riktigt härlig och jag, Tove och Maria var de sista som lämnade festen vid fyratiden på natten.


Salen vi spelade i på hotellet var fantastiskt fin.


Tom sitter och äter i den gigantiska logen och ser otroligt ensam ut.


Tummen upp från Maria, Tom och mig.


Flitigast på att ge tummen upp under denna turné har Oscar varit!


Ett glatt gäng satt och myste efter sista föreställningen.

Navigation