Vi mår bra nu

Om man tittar på bilden ovan tror man verkligen inte att man har med en frisk människa att göra. Det är något sjukt över de där anteckningarna. Som ett galet geni med alldeles för mycket tid. Tittar man dessutom närmare ser det verkligen ut som det är en skruv lös.

Anteckningarna består bara av massa ettor och nollor plus anteckningar över ettorna och nollorna. Ännu fler siffror. Det är faktiskt yours truly (jag med andra ord) som står bakom detta vansinneskladdande. Idag har jag suttit och pluggat i timmar och översatt binära tal till 8-bitars 2-komplement tal. Jag har också suttit och översatt hexadecimala additioner till decimala additioner och binära tal till hexadecimala tal. Mot slutet kände jag mig verkligen galen.

Det fick bli en break då jag stack till universitetet och spelade innebandy. Köpte ett bollsportskort innan träningen. Ett kort som redan känns som en klassiker. Bara en sådan sak som att jag inte är ensam på mitt foto är underbart. Dessutom har jag en vit prick på näsan som jag inte förstår vad den kommer från. Det är också en extra trevlig detalj att jag inte har något avtal mot doping. Jag får dopa mig hur mycket som helst. Om någon kommer på mig med att sitta och injicera sprutor och knapra tabletter innan innebandyn kan jag bara hänvisa till kortet och ondskefullt skratta samtidigt som jag skadeglatt väser “diplomatic immunity” (var det någon som fattade den referensen till Dödligt vapen 2?)

Innebandyn gick bra i alla fall. Det var andra gången jag spelade i år. Debuten gjorde jag förra veckan. Har inlett båda gångerna med att göra två mål för mitt lag. Sedan gick det sämre när konditionen tog slut. Det gällde också båda gångerna. Målskörden stannade på 7-8 ungefär. Aningens bättre än förra gången. Jag fortsätter nog att plugga och försöker hålla mig borta från att satsa på en innebandykarriär.

Navigation