Fotopaket i posten

Det är alltid kul att få post tycker jag (förutom när det är räkningar). Speciellt kul är det att få post när man skickat efter något. Jag och Tove skickade natten till den 25:e in lite bilder för förstoringar till Crimson. Till vår stora glädje dök bilderna upp redan idag, otroligt snabbt jobbat av Crimson! Tove beställde några bilder i storlekar mellan 9×13 cm till 20×30 cm. Jag lade allt mitt krut (och pengar) på en stor förstoring av mitt Paris-panorama i storleken 50×70 cm. Toves bilder ramlade ner i brevinkastet idag tillsammans med en lapp om att min förstoring fanns att hämta på ICA.

Väl hemma från ICA med mitt långa paket satte jag genast igång att rama in Paris-bilden, då vi under torsdagen hade besökt IKEA och shoppat lite ramar. Den hänger nu alldeles intill vårt skrivbord och jag känner mig mycket nöjd.


Två av Toves bilder. En med en väldigt rakad och allvarlig yours truly. Den andra är en grym på fåglar. Spana in den här.


Dags för inramning av mitt Paris-panorama (jag skippade förresten texten “Paris” som jag har på bilden på Flickr).


Inramad och klar.


Här hänger bilden nu, till vänster ser ni en annan av Toves bilder. En härlig höstbild med rönnbär.

Navigation