Leopard, min nya katt


Jajemen. 10.5!

Lycka är när Apple släpper ett nytt operativsystem. Det är alltså lyckliga tider nu för igår släppte Mac OS X Leopard till omvärlden. Jag gjorde en installation idag och so far so good. Jag gillar verkligen det nya utseendet och allt verkar funka precis som det ska. Mycket trevligt är t.ex att Mail nu klarar av RSS-flöden så jag har flyttat över alla bloggflöden dit istället och övergivit NetNewsWire. Det finns givetvis massor av fler nyheter jag så småningom ska sätta tänderna i. Just nu känns det bara bra att flytten från Tiger till Leopard verkar gått så smidigt (det kanske dyker upp något problem sen, who knows).


Installation i full fart!


Den nya snygga docken med rätt snygga markeringar för de program som är igång.

Jag undrar om PC-användare känner samma entusiasm för Windows…

[poll id=10]

Navigation