Tidningsmysteriet är löst

Karl-Bertil Jonsson
“Your own personal Karl-Bertil. Someone to hear your prayers. Someone who cares.”

Mysteriet med tidningen löstes nu imorse. Det är helt enkelt min granne under som skänkt bort sina tidningar. Idag när jag vaknade låg senaste numret av Allt om film på hallmattan tillsammans med en biobiljett till Shoot ’em Up med Clive Owen och Monica Bellucci (biljetten var en premie från Discshop). Bak på tidningen stod det “Hälsningar [namn] en trappa ner” (jag väljer att vara diskret och inte lämna ut hans namn). Väldigt snällt av min granne och uppskattat!

Förresten, om ni har legat vaken om nätterna och undrat hur det gick för Bloggywood i nomineringen angående årets nättidskrift så kan jag tyvärr meddela att vi inte vann. Priset gick istället till teaterbloggen Nummer.se. Kul för Nummer.se som tidigare hade ett långt tacktal publicerat som var lite pretentiöst och gick i rätt gnällig ton, men nu verkar det vara borttaget. Det hela gick ut på att nätskribenter inte har samma status som pappersskribenter.

Nåväl, vi får hålla tummarna för nästa år istället. När som helst kommer en lite fräschare version av Bloggywood på ett internet nära dig (typ imorgon eller övermorgon skulle jag gissa). Vi har bytt webbhotell och uppgraderat till senaste versionen av WordPress, samma version som jag kör på denna blogg. Sedan är designen lite smått ändrad också och allt borde gå mycket snabbare.

Navigation