Lördag med kattungar

Jag har suttit med ett fånigt leende medan jag redigerat bilderna till detta inlägg. Idag stack jag och Tove tillsammans med Claes och Annsa till Kumla för att kika på kattungar. Vi har länge diskuterat att skaffa katt och när nu Toves klasskompis Ylvas katt fått sex stycken ungar så åkte vi dit för att kika på de små liven.


En helsvart liten kisse med sin framtida (?) matte.


De två lär känna varandra lite bättre.


Jag tillsammans med den modigaste lilla kissen.


En grå liten luddboll i Claes händer.

Om man innan funderat på att skaffa katt kan beslutet bara tas åt ett håll efter man umgåtts med kattungar. Några gulligare små tussar får man verkligen leta efter. Det första som mötte oss när vi kom in i Ylvas tvättstuga var en nyfiken liten svartvit tuffing som kom fram och hälsade. Jag var helt såld redan där. Små, söta, pipande och lite klumpiga ungar som var glada och otroligt gosiga. Dessutom var kattmamman hur mysig som helst också. Hon kurrade hela tiden och var väldigt ”fysisk”. Som sagt. Det lutar nog bara åt ett håll detta. Om (när) vi nu bestämmer oss för att skaffa en kisse så kan vi få den tidigast i mitten av januari.


Supersöt liten katt tar farväl.

Efter vi njutit av de små liven åkte vi in till Kumla och fikade på Sveas konditori innan vi avrundade vår dag tillsammans genom att åka till Marieberg och handlade lite gott till kvällsmaten. En perfekt lördag.


Svärfar och jag inne på Sveas.

flickr: Fler bilder från idag.

Navigation