Snabbinhopp på arbetsmarknaden

Mitt i mitt pluggande bestämde jag mig för att börja jobba lite. Stället där Fredrik jobbar behövde lite extrapersonal i en och en halv vecka vilket passar mig alldeles utmärkt. Det blir lite extrapengar till julklappar och annat samtidigt som jag inte borde halka efter alltför mycket i studierna. Jag började igår (onsdag) och har nu alltså jobbat två dagar. Jag sitter och granskar och redigerar skolfoton och fyller i uppgifter i en databas, saker som gör att rätt beställning hamnar på rätt ställe och sådant. Jobbet är faktiskt helt ok. Mycket går ut på att ta bort dräggel och snor ur barns näsor i Photoshop vilket är betydligt roligare än vad det låter som.


Här sitter jag om dagarna, redigerar bilder samt tittar suktande mot Powermacen i hörnet.

De extra slantarna har gjort att jag beslutat mig för att köpa en iPod touch då min nuvarande iPod håller på att tyna bort. Bloggywood-Daniel som är i staterna just nu ska försöka få med sig en härlig 16 GB touch hem till mig. Lyckan blir stor när/om jag får hem den och givetvis återkommer jag med rapport i bloggen samt läckra porrbilder på den lilla saken när jag har den i handen (iPoden alltså, inget annat).

Navigation