Julfirande 2007

Det såg nästan lite lovande ut ett tag. Några dagar innan jul fanns det faktiskt lite vitt på marken. Dock höll det inte i sig. Cirka två dagar innan julafton så töade den lilla snön som hade kommit bort.

Trots snöbrist uppbådade jag och Tove lite julstämning innan vi for till Toves föräldrar för att fira jul. Där var det pyntat i massor och bjöds på massa god mat. Jag hade inte ätit mycket innan för att “ladda upp” inför julmaten, men blev ändå riktigt mätt väldigt snabbt. Dessutom slank snapsarna ner i en rask takt och om sanningen ska fram blev det kanske en eller två för mycket.


Jag sitter och är däst efter julmaten.

Efter julmiddag var det dags för julklappsutdelning. Tomten såg lite läskig ut och liknade Toves bror en hel del också. Dock kunde jag inte göra jämförelsen på plats då Fredrik var som bortblåst när väl tomten dök upp. Dystert. Tomten bankade med sin käpp och frågade efter snälla barn innan själva utdelningen började.


Bad santa.


Tomten kom och slog med sin käpp.

Jag fick en snygg tröja, böcker och parfym bland annat. Gemensamt med Tove fick jag tallrikar, skohorn, sängkläder, wokpanna och smörknivar. Tove fick en ny resväska av mig, lite underkläder och en handsalva hon hade önskat sig. Alla verkade riktigt nöjda när julfirandet var över. Toves nya väska proppades full med våra klappar när vi styrde kosan hem då vi fick skjuts av Josefines mamma Doris.


Tove med paketet som innehöll hennes nya väska.


Claes sitter och läser rim på sitt paket.


Annsa var i härlig julstämning.

flickr: Fler julbilder.

Navigation