Svea

Idag har jag och Tove än en gång varit iväg och kikat på kattungar. För cirka tre veckor sedan var vi iväg senast och kollade på de små liven. Rätt snabbt efter det bestämde vi oss. Såklart, vi ska ha en kisse! Vi får hem den lilla ulltussen i mitten av januari. Den helsvarta kissen blir det som ska bo med oss och vi har bestämt oss för att döpa henne (det ser mer och mer ut som en tjej, sådant kan vara svårt att se i början) till Svea.


Lilla Svea.


När Svea är 12 veckor gammal får hon komma och bo hos oss.


En annan liten kisse på väg upp för Toves ben.

Svea var rätt tillbakadragen idag när vi var dit, men efter ett tag blev det mer fart på henne. Alla kattungar blev jättelivliga när de fick leka med min armbandsrem och jag tog även och filmade de små liven. Otroligt gulliga. Spana in själva.

Navigation