27 är det nya 26

Det har helt klart hänt saker sedan jag skrev senast. Först och främst har jag fyllt år. I tisdags tickade det över från 26 till 27. Det stora firandet gick dock av stapeln redan på lördagen då Claes, Annsa, Fredrik och Josefine kom över och grattade mig. Tove hade bakat en jättesmarrig tårta och jag fick massa bra presenter. Av Tove fick jag en plånbok, The Prestige på DVD, en snygg tröja och en snygg slips. Claes och Annsa gav mig ett par snygga skinnhandskar (det behövdes, mina gamla såg våldtagna ut) och Fredrik och Josefine gav mig ett våffeljärn som jag och Tove invigde på kvällen.

På tisdagen, då jag verkligen fyllde år, blev jag firad igen. På morgonen väckte Tove mig och bjöd på marängsviss på sängen. Svea var dagen till ära iklädd en röd rosett och var hur otroligt söt som helst. Rosetten satt dock inte kvar länge. Jag fick två paket till av min älskade Tove denna dag. En bok (jPod av Douglas Coupland) och en snygg halsduk från H&M. På kvällen gick vi ut och åt på Royal Arms vilket var mycket trevligt.


Jag på Royal Arms iklädd den nya slipsen jag fått av Tove.


Tove luktar på en blomma.


Suveränt gott grillspett.

Förutom att fylla år har jag avslutat mina studier sedan senast jag skrev. Det kändes rätt ensamt att bara sitta hemma och plugga om dagarna så jag beslutade mig för att hoppa av. Problemet har dock varit ekonomin då jag inte har något jobb och bara några tusenlappar sparade. Det har med andra ord blivit en hel del jobbsökande och till slut fick jag också napp. Idag jobbade jag första dagen på Coop Extra och har fått en del arbetstider där framöver. Skönt att det ordnade sig så snabbt med jobb. Nu får jag ta nya tag till hösten och försöka hitta en ny utbildning som inte är på distans.

För att fira mitt nya jobb som nu förmodligen kommer göra mig snuskigt rik passade jag idag på att bita av mig en tand när jag kom hem. Tack och lov var det en tand som sitter en bit in i munnen så jag ser inte ut som en komplett idiot (inte mer än vanligt i alla fall). På måndag blir det en tripp till tandläkaren för att kolla upp det hela. Tajmingen är ju minst sagt dålig när ekonomin just nu ser ut som den gör.

Navigation