Moto Boy


Moto Boy. Foto: Privat.

Jag har som ni kanske vet tidigare skrivit om Gabbes bror Oskar, a.k.a. Moto Boy. I mellandagarna fick jag ju på besök hos Gabbe lyssna på Oskars nya skiva, en platta jag verkligen gillade. Skivan släpptes nu i onsdags och får bra omdömen överallt vilket är riktigt roligt! Första gången jag hörde Oskar var redan under 2001/2002 då Gabbe delade med sig av några demolåtar. Speciellt två låtar kommer jag ihåg att jag gillade, So och Marilyn. Det lät rätt annorlunda jämfört med dagens sound, mer britpop än dagens rena sound.

Det är helt klart kul att få se denna utveckling och att efter att i flera år hört demoversioner och fått höra om livespelningar det nu resulterat i en ny, rätt hyllad, platta. Om ni inte har hört Moto Boy tidigare tycker jag ni ska kolla in de två låtarna som ni kan ladda ner lite senare i inlägget (och ja, det är lagligt. De ligger t.o.m. på skivbolagets hemsida).

Läs gärna också några recensioner, artiklar eller kolla på någon av Moto Boys två musikvideor. Jag hoppas verkligen 2008 blir året då han breakar riktigt ordentligt. Just nu är det bara min otroligt taskiga ekonomi som hindrar mig från att köpa skivan men så fort lite slantar ramlar in ska jag lägga beslag på ett exemplar!

Recensioner

Artiklar

Köp skivan här

Videor

Beat Heart

Young Love

Ladda ner hela låtar

Navigation