Alla hjärtans dag ’08

Igår var det Alla hjärtans dag. Själv hade jag knegat ett riktigt mastodontpass från 12 till 22:20. Kändes grymt skönt att komma hem till älskade Tove som hade lagat mat och gjort fint på byrån i hallen med lite presenter till mig. Jag fick lite hjärtgodis, ett fint kort och kärleksté. Av mig fick Tove ett fint ljus från Guldfynd och ett tillhörande ljusfat. Eftersom vi båda var trötta blev det en lugn kväll med lite mys i soffan innan vi lade oss för att sova.

Idag skiner solen glatt över oss. Jag börjar jobba klockan fem men innan dess hade vi tänkt ge oss ut och strosa lite. Tove passade på att dammsuga idag. Något som ni kanske ser inte uppskattades av alla familjemedlemmar!


Svea kurar under Toves skrivbord medan dammsugaren är framme.

Hoppas ni också haft en fin Alla hjärtans dag!

[poll id=13]

Navigation