Ett lyft för köket

Det blev en IKEA-lördag för mig och Tove idag. Tillsammans med Toves föräldrar åkte vi dit för att kika lite och köpa lite smågrejer och det slutade med att vi kom hem med fyra nya stolar. Det var verkligen på tiden då vi blivit lovade två köksstolar av mormor i julklapp. När vi kommit hem igen, efter varit ihopklämda i bilen tillsammans med matkassar, två madrasser, fyra köksstolar och en back läsk, så satte jag ivrigt igång att montera ihop stolarna samtidigt som Tove lagade mat. Svea var mycket entusiastisk över allt papper som blev över efter monteringen samt insexnycklarna som hon gladeligen lekte med. Hon hann även med att inspektera mitt arbete.


Svea “hjälper” mig.

Det blev ett otroligt lyft i köket med de nya stolarna. Vi har haft mina gamla skrangliga stolar som jag köpte innan jag började plugga i Bollnäs, från någon gång under sommaren 2001 med andra ord. Det var verkligen på tiden med något nytt.

Spana själva in skillnaden och vilket lyft det blev för köket.

Före:

Efter:

Resten av kvällen ska spenderas i soffan tillsammans med lite godis, chips, öl och en film! Det låter väl som en kanonlördag?

Navigation