Ny look

I över ett år har jag hälsat mina besökare välkomna iklädd en Stålmannen-dräkt. Temat hette Hero och jag var och är ruskigt nöjd med det. Det är förmodligen det snyggaste jag gjort i webbdesign-väg. Jag har dock en tid känt att min blogg varit rent fysiskt för smal och lite för svårläst så jag kände att det var dags för förnyelse och har därför nu i två dagars tid jobbat hårt med en ny look. Det nya temat heter “Gold” och baseras på temat Biru 2.0. Inläggen får mycket mer bredd och det finns två stycken kolumner på höger sida istället för en. Detta betyder att jag kan klämma in massa mer trevligheter i bloggen, använda mig av större bilder till inläggen samt att den är mycket enklare att läsa med ett större typsnitt mot en vit bakgrund. Det kan bli en del pillande och trixande med bloggen några dagar framöver, men den bör funka rätt bra i det läge den är i nu.

Jag hoppas ni gillar det nya utseendet. Det gör jag!

Navigation