Violet Hill

Det är inte riktigt ok att gilla Coldplay. De gör alldeles för “svulstig” musik, är för mycket mainstream, för mycket spelade i Scrubs, för mycket ihop med Gwyneth Paltrow (åtminstone en bandmedlem) och för okreddiga för att de ska gå hem hos indiekidsen. Det är dock inget som jag bryr mig om och jag tycker att Coldplay är ett ruskigt bra band. Jag njöt i stora drag av att se deras konsert i Globen i slutet av 2005.

Deras senaste skiva hette då X&Y och var och är väldigt bra. Förmodligen deras vassaste platta av de tre de har släppt. Nu är det snart dags för skivsläpp igen. 16:e juni kommer Viva La Vida or Death and All His Friends. Första singeln släpptes igår för gratis nedladdning. Den kommer finnas under en vecka att ladda ner från Coldplays hemsida och jag tycker det låter riktigt bra!

Ladda ner “Violet Hill” här:

Recensioner:

Navigation