Film – en ny funktion i bloggen

Att det har dykt upp en ny flik uppe under sökfältet kanske några uppmärksamma läsare sett. Jag har nämligen installerat en ny plugin och funktion i denna blogg. Film är ju som många kanske vet ett stort intresse för mig. Jag samlar på DVD-filmer och skriver om film för Bloggywood. Sedan 2002 har jag också betygsatt alla filmer jag sett på Filmtipset. Jag har även mäktat med över 1300 inlägg på forumet dvdforum.nu.

Nu kommer jag även betygsätta alla filmer jag ser här i bloggen. Mina betyg och korta omdömen samlas sedan under fliken Film i sidhuvudet. Mina fem senaste betygsatta filmer återfinns även ute i högerspalten.

Just nu håller jag på att lägga in massor av gamla betyg (jag började med de högsta), så det kommer ta ett tag innan jag har kommit ifatt alla gamla betygsatta filmer.

Insticksprogrammet jag använder mig av för att betygsätta filmerna heter WP Movie Ratings och kan laddas ner här. Jag har modifierat det en del så att det numer är på svenska och ska passa min bloggs utseende lite bättre. Det mesta borde vara klart när det gäller pillandet med det. Eventuellt kommer jag byta betygsikonerna också, men det får bli lite senare.

Förresten. Imorgon (tror jag det blir) kommer min blogg och allt innehåll, databas, bilder och hela fadderullan, flytta till en ny server. Jag kommer fortfarande ligga kvar på samma webbhotell men alltså byta server hos dem. Förhoppningsvis kommer allt gå bra men om det blir något fel på bloggen så vet ni kanske varför. Det kan också innebära att kommentarer som skrivs precis innan flytten kan försvinna också. Jag håller tummarna hårt för att allt ska gå bra i alla fall.

Navigation