Badpremiär ’08


Här ligger jag och skvalpar njutandes av det sköna vattnet.

Badpremiären för i år är avklarad och den skedde idag, dagen efter nationaldagen. Tillsammans med Tove och Claes åkte jag till Väringen, ett jättefint ställe där vi varit förut och badat. Vattnet var fantastiskt skönt och en mycket mer perfekt baddebut får man leta efter.


En lite trevande start för min del.


Tove var mycket skeptisk till en början men väl i vattnet tyckte hon det var skönt och poserade glatt för kameran.

Hemma igen väntade Svea ivrigt på oss två. Vi tog en promenad runt kvarteret med henne och hon träffade en annan helsvart och jättemysig hankatt. De hälsade lite avvaktade på varandra vilket för Svea är ett stort steg framåt. Tidigare har hon varit hyfsat fientligt inställd till andra katter. Denna gång gick det bra till han ville lukta henne i rumpan. Då fräste hon bokstavligen ifrån.


Svea träffar en svart kattkille.

[poll id=18]

Navigation