En uppdatering

Jo jag lever. Inte nog med att jag lever, jag mår rätt bra också. Det har dock varit en ruskig torka på bloggfronten och inläggen har lyst med sin frånvaro. Det enda jag mäktat med är två inlägg på Bloggywood som du kan hitta här och här. Med detta inlägg vill jag dock upplysa alla om att jag frodas och mår bra.

Jag är mitt uppe i semester och det är fantastiskt trevligt att få vara ledig. Imorgon åker Fredrik och Josefine till Spanien vilket innebär att jag och Tove får tillgång till deras bil. Det i sin tur innebär att vi kan åka till Gävle imorgon och hälsa på vänner och därefter bege oss iväg mot västkusten för semesterfirande.

Så, vad är det som hänt sedan jag skrev sist. Här kommer en liten uppdatering, i form av bilder:

14 juni: Middag hos Petter och Anna

Fantastiskt trevlig kväll då vi hembjudna till Petter och Anna fick äta vegetarisk lasagne, spela Nintendo Wii och se Sverige förlora EM-matchen mot Spanien efter Petter Hanssons tveksamma ingripande på övertid. Det finns även ett hysteriskt roligt videklipp från denna kväll då Tove och Anna Wii-boxas mot varandra. Det blev jag dock ombedd att inte visa, så det är väl bäst jag låter bli. På bilden här uppe så bowlar vi för fullt.

20 juni: Midsommar med Claes och Annsa

Midsommar hos Toves föräldrar. Det blev grillat kött, öl och en hyfsat tidig färd hem då Tove jobbade natt.

20 juni: Utflykt med Claes och Annsa

Det som startade som en svampplockarutflykt blev istället en utflykt till Riseberga kloster där vi kikade på scenen som Länsteatern byggt upp för pjäsen Arns Cecilia. På bilden här ovan står Annsa och skrattar åt ett snuskigt skämt från yours truly.

22-23 juni: Uppesittarkväll med GTA IV

Efter massa nötande klarar jag av GTA IV. Ett helt fantastiskt spel med grym story. Jag satt och såg solen gå upp och var mycket, mycket nöjd med mig själv.

28 juni: Middag med Tove, Fredrik och Josefine hos Claes och Annsa

Middag hos Claes och Annsa. Vi fick kika på gamla tidningar och jag upptäckte den här höjdaren.

1 juli: Svea till veterinären

Vi åkte med Svea till veterinären för att kolla upp en svullnad på hennes underläpp. Det är fjärde gången den dyker upp men veterinären kunde inte hitta nåt fel på henne och bad oss att avvakta. På bilden sitter Svea och luktar på buren som transporterade henne till veterinären. Det är samma bur som Svea åkte i när hon kom till oss första gången.

4 juli: Glass med Tove och Oscar på stan

Idag blev det glass på stan. Jag åt denna bjässe och det fanns nog glasspår genom hela stan efter mig. Otroligt gott var det i alla fall och årets debut för oss på glasskiosken som ligger på Våghustorget.

Navigation