Finare vardagsrum

Inläggen har lyst med sin frånvaro och värmen ligger som ett täcke över Sverige. Det är fantastiskt skönt, det enda smolket i bägaren är att jobbandet har börjat igen. Det funkar rätt bra dock. Nu är det delikatessavdelningen som gäller i en vecka till. Sedan är jag tillbaka på min gamla avdelning i två veckor och efter det väntar utlandssemester och sedan pluggande. Det känns ruskigt trevligt att ha något sådant att se framemot när man står på ICA och skivar skinka om dagarna.

Tove och jag har piffat upp lägenheten lite och numer har vi en ny soffa och ett nytt soffbord. Vår förra soffa var rejält sliten och ful så vi införskaffade en grå bäddsoffa med schäslong och ett litet ekmönstrat soffbord. Det blev ett verkligt lyft för vardagsrummet. Nu återstår bara att köpa en fåtölj för att det ska kännas någorlunda “klart”.


Soffan och soffbordet i all sin “glory”.

Jag får återkomma med matigare inlägg när lusten faller på och jag har mer att skriva om.

Navigation