Dell överraskar med snygg design

Att jag är fanatiskt Mac-användare har nog undgått få som följer denna blogg. Apple gör helt fantastiska prylar och varje gång något nytt släpps så saliverar jag kraftigt och köptarmen skriker i kroppen. Apples produkter är snygga och har världens bästa operativsystem (fast 2.0-systemet i iPhone och iPod touch känns lite väl “skakigt” dock).

PC-tillverkaren Dell har nu släppt en ny datormodell som heter Studio Hybrid och har en otroligt läcker design. Kolla bara in dessa bilder och håll med om att det är snygga datorer. Den finns i ett utförande med ett skal av bambu. Mycket läckert!

Är man ute efter ny dator, Windows-användare som tycker utseendet på datorn är viktigt kanske det är läge att slå till!

Specifikationerna är… Äh, jag kollade inte så noga. Datorn är snygg i alla fall!

Studio Hybrids produkthemsida hos Dell.

Navigation