Ny trailer till Avatar

Avatar - James Camerons mastodontprojekt.
Avatar - James Camerons mastodontprojekt.

Senast James Cameron gjorde en spelfilm var 1997. Filmen var Titanic och säga att det blev en succé är inte precis en underdrift. Leonardo DiCaprio blev superstjärna över en natt och Kate Winslet plockade hem sin första Oscarnominering. Camerons andra filmer är inte heller skit. Terminator, Terminator 2 och Aliens är några av hans suveräna filmer. Man kan sammanfatta det hela med att jag är riktigt förtjust i Cameron och håller honom, tillsammans med Ridley Scott och David Fincher, som min favoritregissör.

När det nu börjar närma sig premiär för hans nya spelfilm Avatar så ökar pulsen helt klart. Avatar har varit i post-production i över två år och är fullproppad med specialeffekter och annat smaskens. Filmen har kostat enorma slantar att producera och förväntningarna är skyhöga. Allt annat än Världens Bästa Film Någonsin™ vore en besvikelse.

Två trailers har dykt upp. För cirka två månader sedan, om jag inte missminner mig, kom den första teasertrailern. Den kan man se här. Den andra trailern (theatrical trailer som det så fint kallas) kom igår. Dock har 20th Century Fox drabbats av hjärnblödning eller något liknande så den går inte att se i Europa på Yahoo! Movies, den officiella trailersidan för filmen. Tack och lov finns trailern att få tag på i vacker HD-kvalitet på torrentsidor. Ta en titt här och ladda ner trailern. Det ser riktigt häftigt ut och suget växer helt klart efter att ha sett trailern!

Navigation