Bioshock 2

I Bioshock 2 får man än en gång stifta bekantskap med Little Sisters.

Mass Effect 2 är inte den enda speluppföljaren jag känner stort sug efter som släpps nu i dagarna. Den nionde februari (det är väldigt snart!) släpps nämligen Bioshock 2 och det spelet känner jag sjukt stort sug efter. Jag har tidigare skrivit om Bioshock 2 och det finns inte så mycket mer att tillägga om min pepp inför spelet.

Så varför detta blogginlägg? Jo, nu har det släppts en “launch trailer” till spelet vilket gör att min puls ökar lite mer. Ta en titt!

Så, den nionde februari är alltså datumet som gäller. Det kommer även en specialutgåva av spelet som ser riktigt lockande ut och bland annat innehåller en vinylplatta! Frågan är om jag kommer slå till på specialutgåvan med hela fadderullan eller om det blir den lite enklare “Rapture Edition” som bara innehåller boken utöver spelet.

Bioshock 2 - Special Edition

[poll id=29]

Navigation